Ons verhaal begon bij Daphne en Erik. Of beter gezegd: bij hun kinderen. De een was lactose-intolerant. De ander had een glutenallergie. Dus Daphne dook de keuken in op zoek naar manieren om haar kinderen alsnog te verwennen met lekkers. Het resultaat? Gluten- en lactosevrije taartjes. Die taartjes werden zo populair – bij familie, bij vrienden, bij vrienden van vrienden – dat er nog maar één ding op zat: een eigen patisserie, Rose & Vanilla.

  • Wat we doen is duurzaam, maar daar gaat het niet alleen om.

    Onze taartjes en cakejes zijn verantwoord, ze zijn natuurlijk, zo duurzaam mogelijk. Dat vinden we belangrijk, maar wat ons betreft zijn het de randvoorwaarden. Waar het ons echt om gaat: onze taartjes zijn voor iedereen, ongeacht je dieet of allergie. Bij ons kan je kiezen. Niet uit slechts één vegan koekje, of één glutenvrij taartje – er is keuze zat. En we beloven je alvast: zelfs je niet-vegan of allergie-vrije vrienden worden blij van onze smaken. Dus met ‘taartjes voor iedereen’, bedoelen we ook echt iedereen.

    Zo weten we zeker dat je altijd het lekkerste krijgt.


  • Wij willen eigenlijk maar één ding:

    de allerlekkerste taartjes maken, voor iedereen. Taartjes die je vindt in een traditionele patisserie, maar dan glutenvrij, melkvrij, kleurstofvrij. Vrij van heel veel dingen, maar vol met pure ingrediënten die je er zo uit kan pikken als je een hap neemt.

Onze bakkerij

Al onze taartjes worden gemaakt en bedacht in onze bakkerij. Of beter gezegd: in ons lab. Het is schoon. Het is veilig. Het voldoet aan de strengste hygiëne eisen. We vinden er aan de lopende band nieuwe smaken uit en testen taartjes met het hele team. In onze bakkerij is het hard werken, maar ook hard lachen. We delen lief en leed met elkaar. En dat proef je in ons product. Je proeft dat de taartjes niet zomaar gemaakt zijn. Dat ze écht ergens vandaan komen.

We vinden taartjes uit

Onze taartjes komen niet uit een boekje of uit de lucht vallen.  We vinden ze uit in onze bakkerij, in ons lab. We mengen en proeven. We experimenteren met nieuwe ingrediënten, nieuwe combinaties. Van kikkererwtensap tot kokos. Als iemand zegt 'het kan niet' of ‘dat is gek’, dan begint het voor ons leuk te worden. We ruiken. We voelen. We luisteren. Hoe kraken de koekjes? Hoe klinken de machines? Een goed taartje draait om de kleinste details. Dus we blijven testen, en pas als wij het taartje perfect vinden, gaat het de bakkerij uit.


Zo weten we zeker dat je altijd het lekkerste krijgt.

Proef

Lijkt het je leuk om te zien hoe de taartjes gepresenteerd worden? Je bent van harte welkom om een glutenvrij taartje te eten in onze taartencafés in Amsterdam of Utrecht.

Taartencafés

Onze verkooppunten

Je kan onze taartjes en cakejes bijvoorbeeld eten in het Nijntje museum, bij Tivoli en in het Conscious Hotel. Maar je kan ze ook krijgen bij een Marqt, Odin of bakker bij jou in de buurt.

Verkooppunten